497x140_Eksperter.jpg

Hvem er vi

Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S er en del af Skandia-koncernen. Koncernen er en af Nordens største uafhængige forvaltere med cirka 450 mia. kr. under forvaltning. På forvaltningsmarkedet er Skandia Asset Management kendetegnet ved den unikke position, at vi har stor finansiel styrke og indkøbskraft samtidig med, at vi kan vælge frit blandt verdens bedste kapitalforvaltere. Vi har nemlig ikke egne fonde eller investeringsforeninger, som vi skal vise særlige hensyn, når vi skal placere investeringsmidler. Det kalder vi "The power of independence".

Vi har forvaltet formuen for de danske pensionsselskaber i Skandia siden 1998, og har været et selvstændigt fondsmæglerselskab siden 2008. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet inden for kapitalforvaltning, baseret på vores valg blandt verdens bedste investeringseksperters produkter.

Skandia Asset Management er en naturlig samarbejdspartner for større investorer, som ønsker at drage fordel af den samme professionelle formueforvaltning som en af Nordens største pengetanke. Vores løsninger er målrettet professionelle investorer som fx fonde, pensionsselskaber, forsikringsselskaber, kommuner og regioner samt virksomheder, foreninger og energiselskaber mv.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skandia Assset Management eller vores løsninger, så kontakt vores fagspecialister.

> Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du løbende at modtage nyheder om investeringer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

> Gå til tilmelding

Seneste nyhed

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads

Læs mere her

Få pension hos Skandia

Skal dine medarbejdere også have gavn af Skandias gode afkast, så få en pensionsordning hos Skandia.

> Gå til Skandia.dk